Wordfinder Online - skapa konto

Cia Valve -

För att kunna använda Wordfinder utanför skolan och på egna enheter behöver man skapa ett personligt konto. Följ instruktionerna nedan:

1. Öppna Wordfinder (WF) på en av skolans datorer som är kopplad till skolans nätverk. Eller se till att du är uppkopplad på skolans AG_BYOD. Gå till följande sida:

2. När du försöker logga in utan lösenord får du denna dialogruta. Klicka på alternativet "Registrera ett personligt konto"

4. Ange din E-post som du tilldelats av Ålands Gymnasium med ändelsen @gymnasium.ax.

5. Gå till din e-post fornamn.efternamn@gymnasium.ax och verifiera kontot du har skapat.

6. Nu kan du använda WordFinder online på följande webbplats https://www.wordfinder.com/sv/

6. En app kan även tas ner till smarttelefoner eller surfplattor efter att kontot skapats.