Dela ett dokument direkt från Word i O365

Cecilia Valve -

1. När du har ett dokument som du färdigställt i t.ex. Word kan du direkt dela det med andra. Se till att du är inloggad uppe till höger.

2. Klicka på Dela uppe till höger och du får möjlighet att spara mot molnet samt dela ditt dokument. Bjud in de du vill dela ditt dokument med. ex. ceciliav@gymnasium.ax

Notera att det är personens användarnamn + @gymnasium.ax du ska dela med, INTE hela e-postadressen.

3. Välj om de andra ska ha möjlighet att redigera eller bara visa materialet. Välj Dela. E-postmeddelande skickas till den du delat dokumentet med.