Spara i OneDrive från Word 2016

Cecilia Valve -

Nedan finns en filmsekvens samt bilder med instruktioner om hur du sparar från Word 2016 på datorn till OneDrive (lagringsplats i molnet)

1. Starta Word på datorn. Välj att logga in uppe till höger på sidan.

2. Logga in med ditt användarnamn/Microsoft-konto (ex. ceciliav@gymnasium.ax), du blir automatiskt omdirigerad till CloudAccess.

3. Logga  in med CloudAccess, precis som du loggar in på skolans datorer.

4. Klicka på spara som. Nu kommer du åt OneDrive, Microsoft Office lagringstjänst.

• De filer som du sparar under OneDrive kommer du år varifrån som helst bara du har en internetuppkoppling.
  • Du behöver nödvändigtvis inte ha Word eller annat Office-program installerat på din dator utan det är fullt möjligt att öppna i Word Online och hantera eller redigera dokument där.