Logga in till Office 365

Cia Valve -

För att få åtkomst till Office 365 ska du logga in via CloudAccess. Länk till CloudAccess finns på skolans webbplats: https://cloudaccess.gymnasium.ax

Nedan finns en filmsekvens om hur du gör samt en steg för steg anvisning med text och bild.

1. Du loggar in med din med din vanliga datorinloggning.

2. Klicka på ikonen för O365 (heter Home i CloudAccess)

Du kommer nu till startsidan för Office 365 där du har tillgång till de webbaserade versionerna av officeprogrammen samt möjlighet att installera Office 2016 på din privata dator.

På Ålands gymnasiums datorer finns redan Office 2016 installerat.

3. I Office 365 lagras dina filer i det som kallas OneDrive. Klicka på appen för OneDrive.

4. Här finns de filer som du sparat i OneDrive.