Ladda ner Office 365 för PC

Cecilia Valve -

• Med skolans Office 365 får du 5 licenser som du kan installera på valfria enheter. (ex. 5 mobiler, 5 surfplattor, 5 pc/mac.....)
  • Följ instruktionerna nedan för att installera Office 365 på t.ex. en dator du jobbar på hemma.

1. Logga in med CloudAccess (https://cloudaccess.gymnasium.ax). Du hittar även länk på skolans Webbplats. Du är nu inloggad och kan ladda ner Office 2016.

2. Här finns O365. Klicka på ikonen.

3. Här finns alternativet att installera Office 2016, vilket ni kan göra på 5 olika enheter. Här klickar ni om ni vill installera programmet på en dator hemma. Följ installationsinstruktionerna.