Installera Groupwise på din privata dator

Ronny Holmström-Wall -

Som anställd eller studerande vid Ålands gymnasium har du rätt att installera E-post och kalenderprogrammet Groupwise även på din hemdator.

Börja med att ladda ner programmet (ca 140 MB):

Endast för Windows: gw2014r2.zip

Filen är en .zip fil så du behöver packa upp den när nerladdningen är klar.

Dubbelklicka sedan på filen setup.exe så startas installationen. Följ anvisningarna på skärmen för att genomföra installationen.

När installationen är klar startar du Groupwise och fyller i

- ditt användarnamn

- ditt lösenord

och i rutan för Adress fyller du i mail.gymnasium.ax samt som port 1677

För Mac

Mac-användare hänvisas till vår webbmail: https://agwebmail.gymnasium.ax/gw/webacc