Installera skrivare

Ronny Holmström-Wall -

Såhär installerar du en skrivare

Klicka på ikonen ”Installera skrivare” på skrivbordet:

Du får då upp en lista över alla skrivare i webbläsaren. T.ex börjar alla skrivares namn på Neptunigatan 19 med N19, på Västra skolgatan 2 med VS2 osv. Lättast filtrerar du fram skrivarna i din skolbyggnad genom att skriva adressen i Sök-fältet: Se färgmarkerat nedan. Skriver man VS2 i sökrutan visas endast de skrivare som finns på Västra skolgatan.

Klicka på pilen bredvid namnet på den skrivare du vill installera - då visas även texten "Install".

Klicka på Tillåt - när webbläsaren frågar om du vill tillåta detta:

Systemet ber dig nu bekräfta installationen. Klicka på Yes - och kryssa för ifall du vill ha just denna skrivare som din standardskrivare.

Installationen startas och efter en liten stund bekräftas att skrivaren är installerad.