Säkerhetskopiera en iPad

Ronny Holmström -

Det finns i huvudsak två sätt att säkerhetskopiera en iPad på:

Säkerhetskopiera till programmet iTunes på en dator

Säkerhetskopiera till iCloud.

Att säkerhetskopiera till iCloud tycker många säkert att är smidigare, men kom ihåg att gratisutrymmet är endast 5 GB. Vill man ha mera utrymme får man betala.

Här närmare info om de två olika alternativen: https://support.apple.com/sv-se/HT203977

Kom ihåg att Ålands gymnasiums IT-avdelning inte tar ansvar för säkerhetskopiering av mobila enheter, det är upp till var och en att se till att ha i skick.