Hur du sparar ett dokument från din iPad till din hemkatalog via Filr

Ronny Holmström-Wall -

Använd Pages- appen på din iPad. Microsofts appar är mer begränsade och tillåter inte att dokument sparas var som helst.

Klicka på Dela-ikonen i Pages och välj "Öppna i annan app"

Välj därefter filformat för exporten. Smartast är att väja Word så kan du fortsätta att redigera dokumentet på din dator:

Dokumentet konverteras nu till Word-format:

Därefter ska du välja vilken app du vill skicka dokumentet. Välj Novell Filr:

Dokumentet är klart för överföring. Du har möjlighet att välja vilken mapp du vill spara i. Du kan också ändra namnet på dokumentet om du vill:

När du valt destinationsmapp trycker du på "öveför" uppe till höger så överförs ditt dokument till vår filserver. Du kan förhandskgranska dokument i Filr: