Nya funktioner i Groupwise 2014

Ronny Holmström-Wall -

I den bifogade filen finns berättat om några av de nya funktionerna i Groupwise 2014.

Filen är gjord som en mindmap i PDF format som är interaktiv, dvs du kan klicka för att öppna och stänga trådar. På flera platser i kartan finns länkar till videor som visar funktionerna (Youtube, engelska).

OBS!! Du måste öppna filen Adobe Reader programmet. Det går inte att visa filen med webbläsarens inbyggda PDF-viewer! Spara filen på din dator och dubbeklicka på den så visas den i Adobe Reader.