Prenumerera på ditt schema

Ronny Holmström-Wall -

Bifogade lathund visar hur du kan prenumerera på ditt schema från Wilma till Groupwise eller en mobil enhet, samt hur du kan anpassa hur lång tid framåt respektive bakåt du vill se av ditt schema.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

3 Kommentarer

• 0
    Avatar
    Niels Schlott

fungerar detta också med Google Calendar?

• 0
    Avatar
    Ronny Holmström-Wall

Javisst. Gå till Google-kalendern och klicka på pilen vid "Andra kalendrar": Välj "Lägg till Webbadress"

Klistra sedan in iCal-länken från Wilma i rutan för URL och avsluta med att klicka på "Lägg till":

Redigerat av Ronny Holmström-Wall
    Avatar
    Niels Schlott

fungerar utmärkt :) tack!