Prenumerera på ditt schema

Ronny Holmström -

Bifogade lathund visar hur du kan prenumerera på ditt schema från Wilma till Groupwise eller en mobil enhet, samt hur du kan anpassa hur lång tid framåt respektive bakåt du vill se av ditt schema.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

3 Kommentarer

• 0
    Avatar
    Niels Schlott

fungerar detta också med Google Calendar?

• 0
    Avatar
    Ronny Holmström

Javisst. Högerklicka på iCalendarlänken i Wilma och välj att Öppna.... så sparas kalendern på din dator som en .ics.fil. Denna ics fil kan du sedan importera till din google kalender (Kalenderinställningar > importera kalender)

Avatar
    Niels Schlott

fungerar utmärkt :) tack!