Filma bättre med iPad

Ronny Holmström -

Nu har vi ett filmstativ, en så kallad tripod med tillbehör till iPad som det bara är att boka, till en början via mig, på adressen ronny.holmstrom@gymnasium.ax om du behöver. Till bokningen hör en kort visning av hur delarna plockas ihop.

Till paketet hör:

• Tripod-ställning med teleskopben och dubbel vinklingsmöjlighet
  • Telelins
  • Widelins
  • LED-lampa
  • Pistolmic för bättre ljudupptagning

Enkel att använda. Ipad:en klickas fast i hållaren och så kör man. Hållaren kan också tas löst från tripoden och kan användas skilt för sig. Den är bättre att filma med än att bara hålla i iPaden. Hållaren har rejäla handtag på vardera sidan och så kan lampa, mic och linserna användas.