Får du inte bild från projektorn?

Ronny Holmström-Wall -

Videon visar hur du enkelt får bild i projektorn om den skulle råka vara svart fast du har bild i datorns skärm.

Tänk på att du kan välja två lägen: Spegla eller Utvidga. Med läget Spegla är du tvungen att ha samma bild på datorns skärm som du har på projektorn. Använder du utvidga kan du ha olika innehåll på datorns skärm och på projektorn. Till exempel kan du jobba i Wilma medan de studerande ser på en film.