Prenumerera på ditt schema till smarttelefon/iPad

Cia Valve -

För att detta ska fungera måste du ha e-posten installerad i din smartphone.

1. Logga in på Wilma och klicka på schema. Klicka sedan på rutan med pil i till höger - beställ. Högerklicka på länken och välj kopiera.

2. Öppna webbmailen. Klistra in den kopierade länken och e-posta den till dig själv. Öppna e-posten i din mobil och klicka på länken. Välj Prenumerera på.

För mer detaljerad information, t.ex hur man utökar antalet dagar i framtiden som tas med i prenumerationen, se: https://help.starsoft.fi/?q=sv/node/13762