E-post till mobilen

Cia Valve -

iOS-enhet (iOS 11.x)

1. Gå till inställningar på din iOS-enhet.

2. Välj Konton och lösenord, se bild nedan

3. Välj Lägg till konto.

4. Välj (Microsoft) Exchange.

5. Ange din gymnasie e-postadress (gymnasium.ax) och en valfri beskrivning av kontot.

Vissa telefonen klarar av att läsa in inställningar och och då behöver du inte ange något annat än e-postadress och lösenord. Om detta inte fungerar ska du göra enligt steg 6 -8 nedan.

6. Klicka på nästa och sedan på "Konfigurera manuellt"

7. Ange därefter lösenord

8. Fyll i resterande uppgifter. OBS

Server: agmobility.gymnasium.ax

Domän: gymnasium.ax

Användarnamn och lösenord är samma som din "vanliga" inloggning.

9. Koppla till sist på allt du vill synka - rekommendationen är allt. Avsluta med "Spara"